Buid2Learn is Berghege Heerkens bouwgroep

De Berghege Heerkens bouwgroep is dé bouwpartner voor de meest uiteenlopende bouwprojecten in de sector Onderwijs en Wetenschap. Van complexe nieuwbouw tot vervangen en vernieuwen. Van nieuwe hoogwaardige en duurzame research-faciliteiten tot de transformatie van rijksmonumenten zoals een historisch klooster.

Heerkens van Bavel Bouw en Bouwbedrijf Berghege zijn samengegaan in de Berghege Heerkens bouwgroep, waar ook Alphons Coolen Bouw deel van uitmaakt. De beide familiebedrijven bundelden eerder onder de naam Build2Learn al hun jarenlange specialistische kennis en kunde op het gebied van bouwen voor onderwijs en wetenschap. Met een inspirerende omgeving waar kennis kan floreren als eindresultaat.

Dankzij de krachtenbundeling in de Berghege Heerkens bouwgroep is een samenwerkingsverband ontstaan dat behoort tot de top van Nederlandse bouwbedrijven. En dat niet alleen: ook in de toekomst blijven wij in deze nieuwe samenstelling bouwgeschiedenis schrijven. Met onze 320 medewerkers en met onze opdrachtgevers. Dat zijn wij zo gewend.

Opdrachtgevers